Reseguide Peking
1 Start
2 Om Peking
3 Innan du reser
4 Resan
5 Pekingguiden
6 Om oss
 » Hotell i Peking     » Restauranger i Peking     » Attraktioner i Peking     » Shopping i Peking     » Barer och klubbar i Peking    » Reseböcker till Peking
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Peking
- Pekings stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i kinesiska
- Boka resa till Peking
- Reseguidens startsida
- Hotell i Peking
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Shopping i Peking

Många kanske inte tror det, men Peking har faktiskt bland det bästa shoppingutbudet man hittar i hela Asien. Allt ifrån riktiga märkesvaror till billiga kopior finns att shoppa, och prutmånen är oftast mycket bra!

Här på Pekingguiden.nu hjälper vi dig att hitta Pekings bästa shopping i alla kategorier. Kort och gott: nedan står det du behöver veta för en perfekt shoppingresa!

Lyxigt Det är aldrig svårt att hitta något man vill handla i Peking

China World Shopping Mall
Lyxig shoppinggalleria där lyxmärken såsom Prada och Louis Vuitton står för det största utbudet. Mycket elegant byggnad med lyxig stämning. Om inte annat kan det vara roligt att gå och titta en timme eller två!
1 Jianguomenwai Dajie

Sogo
Ett japansk varuhus med stort utbud. Damkläder och skor lockar kanske flest besökare med ett utbud som vida överstiger NK:s. Här finns båda designers som är kända i väst och mer lokala stjärnor.
Xuanwumen Dajie

Köpcentrum

Xidan Shoppingcenter
Ett trevligt köpcentrum som är populärt hos trendigare Pekingbor. Bra utbud av snygga kläder och accessoarer i ett bra läge gör Xidan till den perfekta pausen från sightseeingen.
131–132 Xidan Beidajie

Oriental Plaza
Enormt köpcentrum med det mesta du kan tänka dig. Sträcker sig över ett helt kvarter i flera plan med internationella toppmärken såsom Apple, Sony och Armani. Inte direkt stället du besöker för att fynda, men inte dyrare än här hemma i Sverige och bättre utbud.
1 Dong Chang'an Jie

Marknader

Hong Qiao-marknaden ("pärlmarknaden")
Här säljs förutom de världsberömda pärlorna bland annat kläder, skor, elektronik, fiskar, grodor och ormar. Stort och packat med varor, vilket innebär att du har goda chanser till att göra fynd. Var dock beredd på att utgångspriset är högt så det gäller att pruta ordentligt!
36 Hong Qiao Lu

Sidenmarknaden
Den välkända sidenmarknaden i Peking sägs vara stadens tredje mest besökta turistattraktion. Hit kommer varje dag drygt 100 000 besökare för att hitta något roligt och billigt. Vi föreslår att du fyndar lite (oäkta) märkeskläder vars priser generellt sett är närmast löjligt låga!
Jianguo Men Wai Dajie

Specialbutiker

Hejia Clothing
Äkta märkeskläder till riktigt bra priser. Hit kommer kläderna direkt från fabrikerna och REAs sedan ut snabbt. Här kan du inte sällan göra riktigt bra fynd!
38–9A Fuxing Lu

Zhongguancun
Kinas främsta plats för att köpa billig elektronik? Här hittar du mobiltelefoner för under 300 kr, tv-apparater i mängder, bra mp3-spelare och mycket mer!
 

Handla på rea

Letar du efter hotell i Peking?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Pekingguiden.nu - gratis resguide reseguide till Peking i Kina
Läs om Förbjudna staden, Himlens tempel, Himmelska fridens torg, Lamatemplet, Kinesiska muren, Sommarpalatset, Minggravarna och mer i Pekingguiden