Reseguide Peking
1 Start
2 Om Peking
3 Innan du reser
4 Resan
5 Pekingguiden
6 Om oss
 » Hotell i Peking     » Restauranger i Peking     » Attraktioner i Peking     » Shopping i Peking     » Barer och klubbar i Peking    » Reseböcker till Peking
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Peking
- Pekings stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i kinesiska
- Boka resa till Peking
- Reseguidens startsida
- Hotell i Peking
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om Peking

Bra reseböcker till Peking finns på Pekingguiden.nuEn bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Peking. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Pekingvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Peking.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Beijing Mini Map Explorer
En liten kompakt karta och snabbguide till Peking. Här hittar du adresser till köpcentrum, ambassader och sevärdheter ävensom en tydlig och detaljerad karta över staden. Obs! På engelska.

Pris: 57 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Beijing : med fakta om Förbjudna staden, Himmelska fridens torg, Sanlitun, Sommarpalatset, kinesiska muren, Minggravarna och mycket mer!
En bra och extremt prisvärd guide med fakta om alla populära sevärdheter, museum, stadsdelar osv. Guiden är lättläst med många bilder och på svenska vilket är ett extra plus. 

Pris: 69 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Topp 10 Peking
En annan svensk guidebok som är riktigt bra. Kompakt och smidigt format som innebär att den är enkel att bära med sig. Rolig uppbyggnad genom att lista de tio bästa sevärdheterna, 10 bästa affärerna, 10 bästa kvarteren och så vidare. Bra med adresser både på kinesiska och svenska vilket underlättar om man ska visa en taxichaufför vart man ska.  
Pris: 84 kr inkl moms
» Länk till Bokus

'Time Out' Beijing
Den optimala Pekingguiden med närmare 300 sidor. Utgiven år 2007 med massor av information, intressant fakta och smarta tips är denna guide fenomenal om man ska vara i Peking lite längre tid eller bara vill ha extra mycket information om alla sevärdheter. På engelska från världsberömda Time Out.
Pris: 156 kr inkl moms
» Länk till Bokus

 

Letar du efter hotell i Peking?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Pekingguiden.nu - gratis resguide reseguide till Peking i Kina
Läs om Förbjudna staden, Himlens tempel, Himmelska fridens torg, Lamatemplet, Kinesiska muren, Sommarpalatset, Minggravarna och mer i Pekingguiden