Reseguide Peking
1 Start
2 Om Peking
3 Innan du reser
4 Resan
5 Pekingguiden
6 Om oss
 » Hotell i Peking     » Restauranger i Peking     » Attraktioner i Peking     » Shopping i Peking     » Barer och klubbar i Peking    » Reseböcker till Peking
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Peking
- Pekings stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i kinesiska
- Boka resa till Peking
- Reseguidens startsida
- Hotell i Peking
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Barer och klubbar i Peking

I Peking finns tusentals sköna klubbar och barer

Peking har faktiskt ett mycket aktivt nattliv även om det kanske inte är det man först tänker på när man hör Peking eller Kina. I staden finns många moderna och lite mer traditionella barer och klubbar och definitivt något som passar alla!

En välkänd bargata är Sanlitun - här hittar du det mesta, ett annat populärt område är Houhaiområdet kring floden. Här samlas såväl turister som Pekingbor då mörkret lagt sig över staden, och du kommer med all sannolikhet inte att bli besviken.

Ett intensivt nattliv och en enorm variation är två nyckelfraser då man ska beskriva Pekings barer och klubbar. Här nedan har vi hjälpt dig att hitta till rätt ställe genom att skriva lite kort om bra nattklubbar och barer:

Banana

Pekings vildaste partyställe enligt flera resetidningar och vi kan inte annat än att hålla med! Från tidig kväll till klockan halv fem respektive fem på natten (vardagar/helger) samlas här varje dag enorma mängder människor i en gigantisk lokal med sjukt cool atmosfär. Massvis av gogodansare och utländska DJ:er är karakteristiskt för klubben.
22 Jianguomenwai Dajie

Yugong YishanPeking har ett vibrerande nattliv

Hemplatsen för rock 'n' roll i Kina. Ruskigt nergågna lokaler i ett fabriksområde bidrar till den härliga stämningen. Många lokala kändisar bäddar för en intressant upplevelse. Hyfsade priser.
2–3 Zhang Zizhonglu

No Name Bar

En av Pekings äldre barer som än idag står sig bra mot konkurrensen. Härlig personal, mysiga gäster och lite halvflummig stämning resulterar i en fantastisk helhet du bara inte får missa!
3 Qianhai Dongyan

D-22

Härlig kulturell stämning som delvis är ett resultat av att de anställda alla är aspirerande regissörer eller artister. Mycket bra livemusik för det senaste (eller i många fall kommande). D-22 ligger faktiskt i ett ganska mysigt område vilket är ett extra plus.
242 Chengfulu

Lan Club

Pekings kanske främst lyxklubb. Ostronbarer, temabarer, cigarrum och otaliga VIP-rum.
4/F LG Twin Towers, B12 Jianguomenwai Dajie
 


Reseguide Peking

För en mer alltäckande guide över Pekings alla barer, klubbar och restauranger, föreslår vi att du köper en mindre guidebok över staden.

Vi har tipsat om ett antal riktigt bra från bara c:a 50 kr som kan beställas direkt på nätet. Och då ingår betydligt mer än bara en restaurangförteckning.

» Klicka här för att läsa våra tips på guideböcker

 

Letar du efter hotell i Peking?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Pekingguiden.nu - gratis resguide reseguide till Peking i Kina
Läs om Förbjudna staden, Himlens tempel, Himmelska fridens torg, Lamatemplet, Kinesiska muren, Sommarpalatset, Minggravarna och mer i Pekingguiden